maj 2024
P T S Č P S N
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
 

PROJEKTI ŠOLE

      
Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Skupna višina sredstev, namenjenih za izvedbo projekta, znaša 3.299.864,57 EUR.

   
 

Arhivi

 
 

Arhiv za 12 maja, 2024

 
  • PROJEKT ODGOVORNO DO OKOLJA

    V sredo, 24. 4. 2024, na slovenski dan brez zavržne hrane, ki poteka v Sloveniji že tretje leto, se je v Kulturnem domu Slovenske Konjice odvijala zaključna prireditev projekta Odgovorno do okolja, ki poteka pod okriljem JKP Slovenske Konjice. Učenci treh šol, in sicer OŠ Loče, OŠ Pod goro in OŠ Ob Dravinji so na Ekoparlamentu razpravljali o super zdravem obroku brez ostankov in zdravi prehrani, najboljši EKO razredi pa so si ogledali predstavo Levček gre v mesto. V avli Kulturnega doma Slov. Konjice so si vsi gostje in učenci ogledali razstavljena likovna dela tridesetih učencev sodelujočih šol. Likovna dela […]

     
  •  
  • PROJEKT PASAVČEK

    V šolskem letu 2023/2024 smo na Osnovni šoli Ob Dravinji in na podružnični šoli Tepanje uspešno izvedli projekt Pasavček, ki je prinesel pomemben napredek na področju prometne varnosti med našimi učenci. S poudarkom na osveščanju in spodbujanju varnosti v prometu smo izvajali vrsto diferenciranih aktivnosti, ki so bile izvedene v okviru podaljšanega bivanja. Naš glavni cilj je bil ne le prenesti osnovno znanje o uporabi otroških sedežev in pripetosti med vožnjo, temveč tudi vzpodbuditi razumevanje in sprejemanje varnostnih ukrepov med učenci. Z zabavnimi aktivnostmi smo jim pomagali razumeti pomen varne vožnje in pravilnega ravnanja v prometnih situacijah. Rezultati našega projekta […]

     
  •  
  • ČETRTOŠOLCI KUHALI TRADICIONALNE ŠTAJERSKE JEDI

    V sredo, 8. 5. 2024, je v dopoldanskem času močno zadišalo v City centru pred trgovino Interspar v Celju, ko so četrtošolci naše šole za obiskovalce kuhali tradicionalne štajerske jedi. V okviru projekta KuhnaPaTo so tri skupine učencev iz 4. a-razreda pod mentorstvom Bernarde Rebernak pripravile tri tradicionalne štajerske jedi. Pri interesni dejavnosti KUHARIJA večkrat zadiši iz gospodinjske učilnice, ko pripravljajo slovenske tradicionalne jedi, jedi iz reciklirane hrane, ali pa sodoben, zdrav, sezonsko obarvan obrok. Učenci so spretni pri pripravi sladic in jedi na žlico, kar so potrdili obiskovalci, ki so se ustavili in  občudovali kuharsko vnemo učencev. Izredno so […]

     
  •  
 
 
 
 
Dostopnost